Villa Nizić nalazi se u Makarskoj, samo tridesetak metara od prekrasne šljunčane plaže, u mirnom okružju mediteranske flore. Gostima koji su skloni uživati u južnodalmatinskom ugođaju na raspolaganju je 8 smještajnih jedinica - luksuzno uređenih apartmana , te jedan studio apartman (izgrađenih ili renoviranih  2013. godine).

U neposrednoj blizini naše ville nalaze se mnogobrojni rekreativni i wellness sadržaji:  teniski tereni, fitness centri, škola ronjenja, škola jedrenja na dasci, paragliding, skijanje na vodi, ... zapravo sve o čemu možete maštati da bi mogli imati pri ruci na Vašem aktivnom odmoru. Uživajući u whirlpoolu  s prekrasnim pogledom na otoke Brač i Hvar zalazak sunca postaje neprocjenjiv.

Pretvorite svoje snove u stvarnost i budite se sa pogledom na kristalno čisto morsko plavetnilo Jadrana i vrletnu planinu Biokovo - Villa Nizić Vas očekuje. Vaše posebne želje zaslužuju našu posebnu pažnju!

Vaš osmijeh je naš posao.

Villa Nizić nalazi se u Makarskoj, samo tridesetak metara od prekrasne šljunčane plaže, u mirnom okružju mediteranske flore. Na raspolaganju Vam je osam uređenih apartmana.

Kontaktirajte nas

Kralja Petra Krešimira IV. 76
21300, Makarska
Hrvatska

+385 (0)98 176 4445

info@villa-nizic.com

Par lipih slika